background

Lo MOS, mostra de cinema de Muntanya, dies 15, 22 i 29 de gener del 2016

.

Estimem la muntanya molt més enllà de qualsevol significat literal. Observar i viure un escenari natural i en certa mesura salvatge ens pot fer despertar un sentiment d’eufòria i adrenalina equiparable a l’Edèn, a la felicitat en tota la seva magnitud. Molt més enllà de paisatges impressionants i d’aventures potencials, la muntanya ens ofereix un espai on compartir experiències, emocions, suor, esforç, llàgrimes, riures i nits poblades d’estrelles. Quan estem a la muntanya som la gent més feliç del món, perquè és quan finalment som lliures.
Amb aquest nou projecte Lo Mos pretenem oferir una Mostra de Cinema de Muntanya als ciutadans de Lleida i dels seus voltants per compartir i fer accessible la nostra passió amb la resta de la població.
Els esports que tenen lloc a la muntanya ensenyen importants valors com companyonia, l’esforç la capacitat de sofriment, la capacitat de superació, l’acceptació de la derrota, el respecte, la humilitat, la sinceritat i un gran etcètera. D’aquesta manera els films de muntanya transmeten i acosten aquests valors al públic.
Lleida gaudeix d’una localització privilegiada essent la porta dels Pirineus. En aquest sentit creiem que Lleida és la ciutat perfecta per a una mostra de cinema de muntanya que aporti rellevància i excel•lència a la marca LLeida.

 

LES SÒCIES GAUDIREU DE DESCOMPTES MOLT INTERESSANTS - si no teniu el carnet del CEL per a acreditar-vos, fiqueu-vos en contacte amb secretaria:973242329, cel@cel.cat, C/Comerç 25"